Naar homepage
3FM nieuws

MakeBelieve speelt op Sziget!

  1. Nieuwschevron right
  2. MakeBelieve speelt op Sziget!


Ongeloof, geluk en misschien wel een klein traantje in de ooghoeken toen ze het hoorden: MakeBelieve mag naar Sziget!

Wie had dat gedacht dat ze zouden winnen... zij niet in ieder geval. Zo'n drie weken geleden stuurde MakeBelieve hun mp3tje in via Ongekend Talent om mee te doen met de Met je Band op Sziget contest en de rest is history. Michiel maakte het oordeel van de 3FM vakjury op woensdagavond bekend. MakeBelieve mag op Sziget optreden.

Contest

Het was eigenlijk wel de vetste contest tot nu toe: met je band op Sziget. Het legendarische Sziget Festival met de laid- back sfeer is eigenlijk een moetje voor de festivalganger. En al helemaal voor artiesten. Maar zo makkelijk is het natuurlijk niet om daar te spelen. Je kunt niet even opbellen ofzo.

450 inschrijvingen

Maar bij 3FM Serious Talent kon je je opgeven voor deze contest. En dat wilden natuurlijk veel artiesten! Zo'n 450 bandjes hadden zich ingeschreven met hun liedje en daarvan maakten de drie beste kans om te winnen. Handsome Poets, ChefSpecial en MakeBelieve waren de genomineerden. Een sterk spelersveld.

MakeBelieve

MakeBelieve zal op het European Talent Stage spelen, tussen European's finest! Op dit podium spelen namelijk alle winnaars uit heel Europa. De jury maakte de keuze op basis van de muziek en of het bandje het beste op op het laid- back festival paste.

>> meer over MakeBelieve

Baskerville

En het mooie is, is dat de MakeBelieve niet alleen hoeft te gaan. Oud- Serious Talent Baskerville is al geboekt voor Sziget. Misschien kunnen ze wel samen reizen.

Ster advertentie
Ster advertentie