3FM nieuws

3FM Presents: Red Hot Chili Peppers in Goffertpark

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Presents: Red Hot Chili Peppers in Goffertpark

'Give it away now!' Red Hot Chili Peppers komt terug naar Nederland. En dat op 28 juni 2012 in het Nijmeegse Goffertpark. Kaartverkoop start vrijdag 25 november.

Red Hot Chili Peppers gaf in oktober 2011 een spectaculair optreden in Ahoy. De Nederlandse fans waren duidelijk enorm blij dat de Amerikaanse rockhelden hun comeback maakten met het langverwachte nieuwe album I'm With You. Het concert raakte binnen een mum van tijd compleet uitverkocht.

3FM Presents: RHCP 28 juni in het Goffertpark

En ook De Peppers zelf hebben genoten van het weerzien met hun Nederlandse fans. De succesvolle rockband komt namelijk in de zomer terug naar ons landje voor nog een 3FM presents concert. De mannen funk n rocken donderdag 28 juni 2012 op het openluchtpodium in het Goffertpark te Nijmegen.

Kaartverkoop RHCP in het Goffertpark

De officiële voorverkoop van het 3FM presents RHCP concert in het Goffertpark start vrijdag 25 november om 10.00 uur via LiveNation. Zet dit dik onderstreept in je agenda!

En voor de die hard is er ook nog een mogelijkheid om eerder aan kaarten te komen. Een speciale voorverkoop start vanaf woensdag 23 november om 10.00 uur tot en met vrijdag 25 november 9.00 uur via American Express. Meer info daarover vind je hier.

3FM presents: Red Hot Chili Peppers
Donderdag 28 juni 2012
Goffertpark - Nijmegen
Entree: € 64,90 (incl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

>> Bestel kaarten vanaf 25 november via LiveNation

>> Bestel speciale kaarten vanaf 23 november via American Express

Ster advertentie
Ster advertentie