3FM nieuws

Dit was de laatste show van Timur op 3FM

foto: De laatste show van Timurfoto: De laatste show van Timur
  1. Nieuwschevron right
  2. Dit was de laatste show van Timur op 3FM

Na jaren bij 3FM te hebben gewerkt was vandaag de laatste radioshow van Timur Perlin. In de uitzending ging Timur op ontdekkingsreis naar hoe je het best afscheid neemt op 3FM. Oud 3FM-dj's Henk Westbroek, Frits Spits, Bert van Lent en Claudia de Breij vertelden hoe het hen afscheid verliep en gaven Timur advies.

Timur was vanaf 2008 op 3FM te horen. Hij begon tussen 07:00 uur en 10:00 uur in het weekend. Sinds die tijd is Timur niet meer weg te slaan bij 3FM. Zijn item Mama Appelsap werd een echt begrip in Nederland. In 2022 begon hij aan Requestival en nu na meer dan een jaar komt er helaas een einde aan.

De laatste show van Timur

In de show was Timur op ontdekkingsreis naar hoe je het beste afscheid neemt op 3FM. De eerste die hij in de show sprak was Henk Westbroek. "Jij bent een uitstekende radio-presentator, dus ik zou in stilte afscheid nemen met heel veel mooie muziek." gaf Henk als tip mee aan Timur.

De tweede oud 3FM-dj die Timur sprak was Frits Spits, in 2008 presenteerde Frits Spits de Avondspits op 3FM. Hij gaf als tip aan Timur, "Doe het vooral op je eigen manier". In de show was Timur nog op zoek naar oud 3FM-dj turned lasser Bert van Lent.

De laatste tonen werden gezet door Claudia de Breij die zich geen laatste show zonder livemuziek kan voorstellen. En ook dat lukte uiteindelijk.

Claudia de Breij in de show bij Timur

Bedankt voor alle jaren mooie radio, Timur. We gaan je missen!

Ster advertentie
Ster advertentie