3FM nieuws

3FM-DJ's met hun broers en zussen

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM-DJ's met hun broers en zussen

30 september staat voor Giel Beelen maar in het teken van één ding: Nationale Broer En Zus-dag! Zijn 3FM-collega's doen met hem mee en delen foto's van hun eigen brothers and sisters.

Jeroen, Saskia & Giel op rechts

Giel Beelen riep in 2013 30 september uit tot Nationale Broer En Zus-dag. Hij verloor zijn zus Saskia aan kanker en wilde graag iets positiefs overhouden aan die verdrietige gebeurtenis.

Vandaag is het alweer de vierde Nationale Broer En Zus-dag, een mooi moment om aan onze 3FM-DJ's te vragen of zij nog mooie herinneringen hebben met hun broers of zussen. Spoiler alert: die hebben ze!

Frank van der Lende

"Dit zijn Robin en ik op de Gaypride. Wat een feest! Lief en leed."

Domien Verschuuren

"Dit zijn mijn zusje Lieve en ik. Bijna alsof het altijd zo was: arm in arm, elkaar met rust latend. Pfoe, wat was de werkelijkheid anders, haha! Qua vakantie gingen we niet veel verder dan de Nederlandse kust, omdat iedere minuut langer in de auto er voor zou zorgen dat we elkaar in de haren vlogen. Maar dat hoort er ook een beetje bij, toch?"

Eva Koreman

"Dit zijn Olaf en Alexander, back in 2008. Eigenlijk zijn het m'n halfbroers, maar ik beschouw ze als 'hele' broers. Ik ben heel gek op ze, trots op ze en we moeten samen altijd heel erg lachen. En samen wijn drinken mag alleen op de avonden dat we de volgende dag allemaal uit kunnen slapen."

Jasper Leijdens

"Met mijn broertje, Bart-Jaap! Dit was toen hij voor 't eerst naar mij toe kwam sinds ik in Hilversum woon. Nog steeds jaloers dat hij wel een rijbewijs heeft, en ik niet :)"

Saskia Weerstand

"Met mijn zus Johanna heb ik veel meer dan een zussen-band. We zijn echt goede vriendinnen. Bellen veel, zien elkaar gelukkig ook vaak en kunnen het eigenlijk overal over hebben. Onze vakanties samen blijven de meest memorable vakanties ooit. Ze is nu hoogzwanger en kan ieder moment bevallen... You can do it, zusje! Ik ben supertrots op je!"

"Op mijn broer Dirk ben ik megatrots. Ik kan met hem lachen, huilen, slap ouwehoeren maar ook serieuze dingen bespreken. Hij is echt een grote broer."

Sander Hoogendoorn

"M'n pa heeft altijd motoren gehad waar ik en Eline maar al te graag op speelden als hij niet keek!"

Michiel Veenstra

"Dit ben ik met m'n zus Margot. Hier gingen we eikels en kastanjes zoeken in de early eighties. Maar ik zou het zo weer doen!"

Annemieke Schollaardt

"Dit is Maarten! Hier was ik zeven en deden we samen AC/DC!"

Anoul Hendriks

"Hier gingen Beaudé en ik naar Weezer in de HMH. De enige band die we allebei leuk vinden, dus ons eerste concert samen! Hij is die avond meteen verliefd geworden op live concerten. Op de foto proberen we half onze wallen weg te werken, we waren kapót!"

Jorien Renkema

"Die blonde met het Playmobil-kapsel ben ik, met m'n zus Annelies! We zitten in de Jeep uit de Tweede Wereldoorlog die m'n vader al langer heeft dan hij mijn moeder kent. We zaten altijd achterin, samen ondergestopt onder een cape."

Wijnand Speelman

Wijnand met zus Marlies en broer Rienk.

Wil je meer doen met de Nationale Broer En Zus-dag? Doe onze quiz!

Ster advertentie
Ster advertentie