3FM nieuws

3voor12: Paradiso schenkt garderobe-opbrengst aan 3FM SR15

  1. Nieuwschevron right
  2. 3voor12: Paradiso schenkt garderobe-opbrengst aan 3FM SR15

Roosmarijn Reijmer is van zaterdagmiddag tot zondagmiddag voor een challenge te vinden in het Glazen Huis in Heerlen. 3voor12 gaat daarom zaterdagnacht het nachtleven in om te collecteren onder het motto We All Benefiet. Paradiso heeft al toegezegd om de garderobe-opbrengst te schenken aan 3FM Serious Request!

(foto Rene Passet)

Tijdens 3FM Serious Request gaat iedere dag één 3FM-jock op bezoek in het Glazen Huis voor een challenge. Die challenge is: zoveel mogelijk geld inzamelen voor jongeren in oorlogs- en conflictgebieden. Roosmarijn Reijmer is van zaterdagmiddag tot zondagmiddag aan de beurt, dus 3voor12 gaat zaterdagnacht in het nachtleven collecteren onder het motto We All Benefiet. Paradiso heeft dinsdagavond in 3voor12 Radio beloofd de garderobe-opbrengst van het Superrauw-feest te schenken aan 3FM Serious Request.

Aanstaande zaterdag organiseert Joost van Bellen in Paradiso een SUPERRAUW-nacht met o.a. Brodinski, Riton en Club Cheval, met als thema de Trans Europe X-Mas Love Triangle. Joost van Bellen:

"Er komt een grote ploeg uit Parijs, eentje uit Londen en de vaste RAUW-dj’s is erbij, verspreid in drie verschillende zalen. Dat wordt geweldig. Geen oubollige electro, maar muziek van de toekomst."

Garderobe-opbrengst Paradiso naar 3FM SR15

Paradiso heeft dinsdagavond in 3voor12 Radio toegezegd dat de gehele garderobe-opbrengst naar 3FM Serious Request gaat. Met twee euro (twee jassen, dus!) kan 3FM Serious Request al een uur bijscholing geven aan jongeren in oorlogs- en conflictgebieden. Van Bellen:

"Ik ga zelf ook wel een envelopje doneren, ik leg mijn jas natuurlijk gewoon backstage neer."

Organiseer jij zelf ook een benefietavond? Of organiseer je toevallig toch al een feestje waar je best een deel van de opbrengst kunt missen voor het goede doel, of wil je een collectebus op de bar of bij de garderobe zetten? Kortom: wil jij ook meedoen aan de challenge van Roosmarijn? Dat kan hier. Elke euro helpt.

Ster advertentie
Ster advertentie