Naar homepage
3FM nieuws

Deze muzikanten vallen in categorie 'Beste Artiest' van de 3FM Awards

foto: 3FMfoto: NPO 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Deze muzikanten vallen in categorie 'Beste Artiest' van de 3FM Awards

Op 15 april zijn de 3FM Awards! Luisteraars krijgen de kans om te stemmen op verschillende categorieën. In de categorie 'Beste Artiest' zijn Eefje de Visser, Typhoon, Snelle, Duncan Laurence en Danny Vera genomineerd.

Eefje de Visser

Ze werd verkozen tot de #1 van de ‘3FM Live List 2020’. En dat allemaal in het jaar waarin alle concerten en festivals werden gecanceld. Dit hield Eefje de Visser niet tegen.

Eefje bracht een concertfilm voor haar album ‘Bitterzoet’ uit, speelde voor een klein groepje fans op het lege Lowlands-terrein en was in tal van muzikale livestreams te zien.

EEFJE DE VISSER

foto: NPO3FM

Typhoon

Tijdens de laatste 3FM Awards trad Typhoon op én sleepte hij de prijs in de wacht voor zijn concert-initiatief ‘De Tuin van 2020’.

Deze keer is hij weer genomineerd, maar dit keer voor zijn nieuwe album ‘Lichthuis’ en in deze categorie ‘Beste Artiest’. Nu maar eens zien of hij dit jaar weer een prijs mee naar huis mag nemen!

TYPHOON

foto: NPO3FM

Snelle

Snelle hoor en zie je overal. En ook in de afgelopen coronatijd heeft hij niet stilgezeten. Met Ronnie Flex zat hij ‘In De Schuur’ en samen met Maan is hij ‘Blijven Slapen’.

Ook bracht hij zijn album ‘Lars’ uit en staat er een
Netflix-documentaire op de planning. Maakt dit Snelle de ‘Beste Artiest’ van het afgelopen jaar?

SNELLE

foto: NPO 3FM

Duncan Laurence

Door zijn Songfestival-overwinning werd Duncan Laurence in een klap wereldberoemd. De opvolgers van ‘Arcade’ kwamen al snel.

Duncan bracht zijn debuutalbum ‘Small Town Boy’ uit en deed grote samenwerkingen met o.a. Armin van Buuren. Pakt hij de 3FM Award voor ‘Beste Artiest’?

DUNCAN LAURENCE

foto: NPO 3FM

Danny Vera

Dankzij ‘Roller Coaster’ is Danny Vera’s carrière in de afgelopen tijd compleet ontploft. Ook bracht hij nog even twee albums uit tijdens de eerste lockdown.

Duidelijk een genomineerde voor ‘Beste Artiest’. Nu maar eens zien of hij dit jaar een 3FM Award kan toevoegen aan deze lijst van prestaties.

DANNY VERA

foto: NPO 3FM

Ster advertentie
Ster advertentie