3FM nieuws

Kraak & Smaak bij Giel live in Naturalis

  1. Nieuwschevron right
  2. Kraak & Smaak bij Giel live in Naturalis

Trio Kraak & Smaak kwam donderdagochtend 17 oktober langs in Naturalis, waar Giel de ochtendshow presenteerde.

Giel was donderdagochtend 17 oktober te vinden in het natuurhistorisch museum Naturalis. De mannen van Kraak & Smaak kwamen met kleine oogjes (de avond ervoor hadden ze hun albumrelease) langs om hun nieuwste single 'Good For The City' te laten horen. Beelden volgen zo snel mogelijk.

Kraak & Smaak - 'Good For The City'

Kraak & Smaak is een DJ- en producerstrio uit Leiden en bestaat uit Mark Kneppers, Oscar de Jong en Wim Plug. De breakbeat-formatie reist de hele wereld rond om in grote clubs te draaien. Hun nieuwste single 'Good For The City' kwam uit in september en is een samenwerking met de Engelse Sam Duckworth geproduceerd, die donderdagochtend ook aanschoof om te vertellen over de samenwerking. Gerard benoemde 'Good For The City' eerder al tot zijn DJ Favorite.

Giel live vanuit Naturalis

Giel reisde donderdagochtend op uitnodiging van Freek Vonk, bioloog en vriend van de show, af naar Naturalis in Leiden. Samen speelden ze het dierengeluidenspel en Freek Vonk liet Giel de vreemdste dieren zien. Iedereen die het leuk vond, mocht deze ochtend gratis het museum in om alles te leren over wilde dieren. En natuurlijk om de ochtend te beginnen met een dansje op de beats van Kraak & Smaak. Beelden volgen zo snel mogelijk.

Kraak & Smaak - 'Good For The City'

Ster advertentie
Ster advertentie