3FM nieuws

Blur vaker bij elkaar

  1. Nieuwschevron right
  2. Blur vaker bij elkaar


Damon Albarn vertelt dat hij echt wel vaker samen zal komen met de andere mannen van Blur, maar alles relaxed en op zijn tijd.

In een exclusief interview aan het Britse muziekmagazine vertelde Damon Albarn (zanger van Blur en Gorillaz) dat hij echt wel vaker samen gaat komen met de andere mannen van Blur om een plaatje op te nemen, maar fans moeten wel even geduld hebben.

'Fools Day' beviel wel

Een paar weken geleden kwam de eerste Blur-single in zes jaar uit, genaamd 'Fools Day'. Dat beviel niet alleen de fans allemaal, maar ook de band was erg blij met hoe het hele proces verliep. Lekker ontspannen een nieuw nummer maken met je oude bandmaten, dat klinkt inderdaad wel relaxed.

Geen druk

Vooral dat rustige aspect beviel voorman Damon wel: 'I'm definitely going to do a few more of those seven-inches, I love the no pressure aspect.' Maar fans moeten wel even geduld hebben en niet teveel verwachten. 'We can't do it all the time, so I don't want anyone to think there's an album coming soon, it's not possible, but we've got songs!,' vertelt hij enthousiast.

Ster advertentie
Ster advertentie