3FM nieuws

Geef je op voor de SMS bandalert

  1. Nieuwschevron right
  2. Geef je op voor de SMS bandalert
Ken je dat? Er tijdens Pinkpop achterkomen dat je favoriete artiest allang is begonnen met spelen? Geef je dan nu op voor de SMS Bandalert op Pinkpop.Geef je op voor de SMS Bandalert

Nooit meer je favoriete band missen tijdens Pinkpop, nooit meer verslapen omdat je een vreselijke kater hebt? Geef je dan op voor de 3FM SMS Bandalert. Ga naar de Bandalert pagina om je op te geven voor een waarschuwings SMS voor als je favoriete concert begint!

Pinkpop SMS nieuws.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van programmawijzigingen en belangrijke Pinkpop gebeurtenissen? Driemaaldaags stuurt 3FM tijdens Pinkpop het belangrijkste en opvallendste nieuws op je mobiel. SMS PINKPOP AAN naar 3333. (25 cent per ontvangen bericht). Afmelden kan door PINKPOP UIT te SMSen naar 3333.

Kies je favoriete Pinkpop Concert!

Voorafgaand aan Pinkpop zendt de NPS op Nederland 3 twee concerten van de vorige Pinkpop uit onder de naam Your Favourite. Je raadt het al: jij mag beslissen welke concerten dat zijn! Als je nu je stem uitbrengt, maak je bovendien kans op een Pinkpop Backstage Tour: een unieke kijk achter de schermen van het televisie-, radio- en internetcircus dat tijdens Pinkpop in vol bedrijf is. En je loopt natuurlijk de kans zomaar een beroemd artiest tegen het lijf te lopen. Ga nu naar de stempagina om jouw voorkeur uit te brengen!

Lees alle details over 3FM op Pinkpop in de Pinkpopspecial.

Ster advertentie
Ster advertentie