3FM nieuws

The Rolling Stones terug in studio

  1. Nieuwschevron right
  2. The Rolling Stones terug in studio

The Rolling Stones zijn vorige maand gespot in een studio in Parijs.

Er wordt al maanden gespeculeerd dat The Rolling Stones aan nieuwe nummers werken. Vorige week werd de Engelse rock-‘n-rollband gespot in een studio in Parijs. Twee dagen later twitterde zanger Mick Jagger: “Had fun in the Paris studio this week!”

The Rolling Stones 50 jaar

Vorige maand vierden de Stones hun 50-jarig jubileum. Naar aanleiding daarvan begonnen de geruchten over een jubileumtournee en nieuwe nummers. Gitarist Ronnie Wood ontkende in april nog dat er nieuw materiaal aan ging komen. Maar in juli verklapte gitarist Keith Richards dan toch dat de rockers weer aan het repeteren zijn.

Rockband repeteert al maanden

Het is de derde keer dat de rockers samenkomen in een paar maanden. Ze repeteerden al eerder in een studio in New York. “We hebben van alles gespeeld,” vertelde gitarist Keith Richards aan tijdschrift Rolling Stone. “We zijn met iets bezig, ik denk dat het gaat lukken. Maar wanneer? Dat kan ik nog niet zeggen," aldus Richards.

Documentaire reünie The Rolling Stones

De laatste repeteerdag is gefilmd door regisseur Brett Morgan. De beelden zijn in het najaar te zien op de Amerikaanse zender HBO. Morgan heeft in het laatste half jaar zo’n vijftig jaar aan filmmateriaal doorgenomen. “Ik vind het net zo goed als alles wat ik tot nu toe van The Rolling Stones heb gezien,” aldus Morgan.

Ster advertentie
Ster advertentie