3FM nieuws

Anouk headliner op Beatstad

  1. Nieuwschevron right
  2. Anouk headliner op Beatstad

Niemand minder dan rockchick Anouk komt naar het Haagse Beatstad, maar ook Waylon, Caro Emerald, DI-RECT en ReBelle komen!

Aan het einde van de zomer is Den Haag even Den Haag niet meer, op 28 augustus is Den Haag voor één dag Beatstad. Het Malieveld wordt omgetoverd tot een festivalterrein die zijn weerga niet kent.

Anouk headliner op Beatstad

De artiesten die optreden doen daar nog een schepje bovenop, want die zijn niet verkeerd. Dé naam, dé act die festivalgangers naar Beatstad moet trekken is dit jaar Anouk. De Haagse rockmama hoeft bijna alleen haar voordeur uit te stappen en ze staat al op het podium. Ready to rock!

Waylon, Caro Emerald, DI-RECT en ReBelle komen ook

Maar met één act is een optreden nog geen festival, daar zijn meerdere namen voor nodig en ook deze zijn niet verkeerd. Waylon, Caro Emerald, DI-RECT en ReBelle maken er een heerlijke nazomerdag op Beatstad van.

Be there!

Jij wilt natuurlijk wel bij zo'n feestje zijn! Vanaf zaterdag 8 mei zijn tickets te koop, maar heb je even geen geld of ligt je internet er nét op die dag uit? Dan moet je vanaf zaterdag gewoon 3FM in de gaten houden.

>> Meer info op de site van Beatstad

Ster advertentie
Ster advertentie