3FM nieuws

Racoon in november naar Ziggo Dome Amsterdam

  1. Nieuwschevron right
  2. Racoon in november naar Ziggo Dome Amsterdam

Groot, groter, grootst! Racoon geeft op zaterdag 28 november 2015 een concert in de Ziggo Dome Amsterdam! Het wordt het grootste concert van de band tot nu toe.

Michiel belde donderdagochtend 9 april met Bart van der Weide van Racoon. De zanger mocht bekendmaken dat de Zeeuwse band in november afreist naar de Ziggo Dome Amsterdam voor 3FM Presents: Racoon.

"Het is heel bijzonder dat we onze muziek kunnen spelen in de grootste popzaal van Nederland. We hebben er heel veel zin in en halen alles uit de kast om er in de prachtige setting van de Ziggo Dome een bijzondere avond van te maken met onze fans."
- Bart van Racoon

All In Good Time

Het succes van Racoon dendert maar door. De Zeeuwse band kwam in februari 2015 met hun zesde studioalbum All In Good Time, met onder meer de tracks 'Brick By Brick' en 'Guilty'. Op zaterdag 4 april stond de groep nog in een stijf uitverkochte HMH.

3FM Presents Racoon

Racoon zal in de Ziggo Dome naast liedjes van het nieuwe album ook hun grootste hits spelen. Kaarten voor 3FM Presents: Racoon zijn vanaf zaterdag 11 april 2015 te koop. Zit je krap bij kas? 3FM geeft binnenkort ook kaarten weg voor de show! Hou 3FM en 3fm.nl/acties in de gaten.

Ster advertentie
Ster advertentie