3FM nieuws

Dit wil jij weten over 3FM Talent néomí

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit wil jij weten over 3FM Talent néomí

In onze rubriek 'De 3' leer jij nieuwe en bekende artiesten kennen die de afgelopen tijd zijn langsgekomen bij 3FM. Met in deze week: folk-pop zangeres en 3FM Talent néomí. Van de 3 dingen die mensen nog niet van haar weten, 3 artiesten waar ze mee samen wilt werken tot de 3 dingen waar ze het meest naar uitkijkt: deze zaken wist jij nog niet van néomí.

"Een Grammy winnen"

néomí krijgt ook de vraag naar welke 3 dingen ze het meest uitkijkt aankomende periode. Ze vertelt gelijk over haar ervaring op Noorderslag: "Ik keek er heel erg naar uit om op Noorderslag te spelen. Verder zou ik graag op een groot festival willen spelen, misschien Glastonbury." Maar de grote droom van néomí blijft toch het binnenhalen van een Grammy, vastberaden zegt ze: "Een Grammy winnen!"

Verder beantwoordt néomí de vraag welke 3 dingen mensen nog niet over haar weten. néomí: "Ik speelde vroeger waterpolo, mijn hond heet enjee en ik ben prettig gestoord. Maar dat wisten mensen misschien wel al."

Daarnaast laat néomí de 3 meest recente foto's in haar galerij zien. De eerste foto die ze laat zien is natuurlijk een foto van haar hond. Met het schattige beest was ze samen op vakantie. néomí is een dierenvriend want de tweede foto is van een kat. néomí: "Ik ging op ESNS hardlopen en kwam toen deze kat tegen, zo cute." De laatste foto is samen in de studio met artiest Daniel Docherty.

Check hier de volledige versie van 'De 3' met néomí:

Video niet beschikbaar

3FM Talent

Je hoort néomí vanaf vandaag extra vaak op 3FM. Hiermee treedt ze in de voetsporen van andere 3FM Talents zoals MEAU, Froukje en Goldband. Kan je geen genoeg krijgen van talent van eigen bodem? Luister dan naar de 3FM Talent playlist op Spotify.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie