3FM nieuws

Underworld, Showtek en meer naar Indian Summer Festival

  1. Nieuwschevron right
  2. Underworld, Showtek en meer naar Indian Summer Festival

Er zijn 24 nieuwe namen toegevoegd aan de line-up van het Indian Summer Festival, waaronder Underworld.

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd: het affiche voor Indian Summer Festival 2014 is weer aangevuld met 24 nieuwe namen!

Toegevoegd aan de line-up

De volgende artiesten zijn toegevoegd aan het programma van Indian Summer Festival: Underworld, Showtek, Shermanology, Mightyfools, Yellow Claw, Ronnie Flex, Lucien Foort, Ramon Tapia, Steve Rachmad, Benny Rodrigues, Darko Esser, Michael Mendoza, Prok & Fitch, Jimmy Carris, MC Haits, De Weerwolven present: Eledi, Olene Kadar, Will & Ink, TWR72, Eskea b2b Bienfait, Rob Hes, Holistic Matter, Raw Equipment en Invite.

Underworld op Indian Summer Festival 2014

Het Engels electro-duo Underworld levert (toen nog als trio) in de zomer van 1996 met 'Born Slippy' een dance-klassieker af. Het nummer is de soundtrack van de film Trainspotting. Darren Emerson stapt in 2000 op als lid van Underworld. De overige twee leden gaan daarna verder als duo. Underworld bracht in 2010 een laatste studio-album uit, getiteld Barking, en zette in november 2013 voor het laatst voet op Nederlandse bodem.

Line-up Indian Summer Festival 2014

Eerder werden al onder andere Crystal Fighters, De Jeugd van Tegenwoordig, Kensington, Chef'Special, Jett Rebel, Taymir, Town of Saints, Niels Geusebroek, Lily Allen en De Dijk aangekondigd. De tot nu toe bekendgemaakte line-up kun je hier checken.

Indian Summer Festival

Indian Summer Festival is al 14 jaar een begrip in Noord-Holland. Met een brede line-up, van dance tot pop en rock, de populaire 80's/90's-tent en de toevoeging van een comedy stage belooft de editie van 2014 weer een feestje te worden!

Indian Summer Festival 2014 Official Trailer

Bekijk hier alvast de trailer van Indian Summer Festival 2014:

Ster advertentie
Ster advertentie