3FM nieuws

Gerard's perfecte reclame en andere 3FM-hoogtepunten

  1. Nieuwschevron right
  2. Gerard's perfecte reclame en andere 3FM-hoogtepunten

Tussen al het festivalgedoe om wordt er natuurlijk ook gewoon radio gemaakt. Luister hier de hoogtepuntjes van deze week terug.

We stellen elke vrijdag een overzicht samen met daarin de 3FM-hoogtepunten van de week. Check hieronder de meest bijzondere, hilarische en grappige fragmenten. Staat jouw favoriet er ook tussen?

1. Gerard Ekdom maakt een PERFECTe reclame

Heb jij ook altijd al de vinkentering willen hebben? Nu kun je een vrijblijvende vinkenteringverzekeringsofferte aanvragen bij Gerard Ekdom. Perfect natuurlijk!2. De hele Amerikaanse (en een beetje Canadese) geschiedenis in één minuut

Op 4 juli vieren de Amerikanen hun onafhankelijkheid. Timur vond dat hij deze feestelijke dag niet zomaar aan zich voorbij kon laten gaan en vatte de geschiedenis even in één minuut samen.

3. Sander Guis kan alleen maar lachen om de piepstem

3FM stond afgelopen weekend op Concert At SEA en Rock Werchter. Verschillende razende reporters stonden op het festivalveld om verslag uit te brengen. Zo ook Sander Guis. Hij kon alleen maar lachen om de hese Belgische stem van een bezoekster.

>> Alles over de festivals weten deze zomer

4. Kensington rockte de ochtendshow bij Timur en Ramon

Giel is twee weken op vakantie, maar Timur en Ramon zijn waardige vervangers. En zij ontvingen afgelopen week dan ook een paar leuke artiesten. Woensdag 4 juli was het de beurt aan de mannen van Kensington. En ze knalden er een heerlijke Megatop 50 cover van Ben Howard met 'Keep Your Head Up' uit.

5. Een kort natuurkunde lesje bij Coen en Sander

Diederik Jekel legde aan Coen en Sander uit wat Higgs-deeltje is. Zodra je vergelijkingen met Cameron Diaz kan maken wordt natuurkunde een stuk aantrekkelijker...

Staat jouw hoogtepunt er niet tussen? Laat het ons weten!

>> Check meer gemist op 3FM.nl/gemist

Ster advertentie
Ster advertentie