3FM nieuws

3voor12 Presenteert: Soulwax

  1. Nieuwschevron right
  2. 3voor12 Presenteert: Soulwax
Vanuit de Desmet Studio’s presenteert 3VOOR12 op maandag 26 november een dj-set én een interview met de broers Stephen en David Dewaele.
Vooral het optreden belooft bijzonder te worden. Soulwax speelt namelijk geen eigen werk, maar live uitvoeringen van hun remixen voor andere artiesten, onlangs verzameld op Most of the Remixes.

Doorbraak
In Nederland braken ze door met het tweede album Much Against Everyone’s Advice en ontwikkelde zich daarna als een internationaal succesvolle band die rock met dance mixt. Dat was goed te horen op opvolger Any Minute Now, maar meer nog op de compleet geremixte versie van dat album, Nite Versions.

Bands, dj's en remixers
Ondertussen verwierven broers en oprichters Stephen en David Dewaele ook faam onder de naam 2 Many DJ’s en maakten ze remixen van o.a. Daft Punk, Robbie Williams, Kylie Minogue en LCD Soundsystem. Welke muzikale grenzen ze oversteken achter hun draaitafels is goed te horen op mix-album As Heard On Radio Soulwax Pt. 1, hoe ze andermans muziek ingrijpend verbouwen op het onlangs verschenen Most of the Remixes.

Win kaarten!
Soulwax zal op 26 november de hoogtepunten van de laatste plaat live uitvoeren in de Amsterdamse Desmet Studio’s. De komende weken zijn kaarten voor deze te gekke avond te winnen via de 3VOOR12 Nieuwsbrief, bij 3voor12 op 3FM en een aantal andere 3FM-programma’s. Hou die handel dus in de gaten!

Live op 3FM
Het optreden en het interview worden live uitgezonden op 3FM en is in de eerste week van december 'Concert van de Week' op 3voor12 Central. Dit is de digitale zender van de VPRO op internet.

Programma
Check alvast het programma van 3VOOR12 Presenteert... Soulwax

22u – 23u: Soulwax live, playing “Most of the Remixes”
23u – 24u: Interview Dennis Weening met Stephen en David Dewaele
24u – 01u: DJ-set Stephen en David Dewaele a.k.a. 2 Many DJ’s


Ster advertentie
Ster advertentie