3FM nieuws

Adele maakt comeback op Grammy's

  1. Nieuwschevron right
  2. Adele maakt comeback op Grammy's

Adele geeft 12 februari voor het eerst sinds haar stembandoperatie een live performance. En wel tijdens de 54ste uitreiking van de Grammy Awards.

De Britse zangeres heeft het nieuws van haar comeback tijdens de Grammy's op 12 februari (2012) zelf via Twitter bevestigd. Ze schreef enthousiast: "Ima be, Ima be singing at the Grammys. It's been so long I started to forget I was a singer! I can't wait, speak soon xx"

Stemproblemen van Adele

Het wordt het eerste optreden van Adele in een lange tijd. Ze kampte afgelopen jaar met stemproblemen en moest daarvoor in het najaar van 2011 onder het mes. Sindsdien heeft ze niet meer op het podium gestaan.

Grammy's 2012

Adele pakt haar comeback gelijk goed aan door op een van de meest prestigieuze Awardsshows op te treden. En niet alleen het optreden is een reden voor haar om zenuwachtig te zijn, ze maakt ook nog eens kans op zes van de felbegeerde beeldjes. Behalve Adele treden ook Coldplay, Rihanna, Sir Paul McCartney, Kelly Clarkson, the Foo Fighters, Bruno Mars, Nicki Minaj en Taylor Swift op.

Ster advertentie
Ster advertentie