Naar homepage
3FM nieuws

BROCKHAMPTON's nieuwe album komt deze maand nog uit

  1. Nieuwschevron right
  2. BROCKHAMPTON's nieuwe album komt deze maand nog uit

De Amerikaanse hiphop-boyband BROCKHAMPTON heeft hun derde single 'BOY BYE' inclusief clip naar buiten gebracht. Maar er is meer goed nieuws: het nieuwe album GINGER is vanaf 23 augustus te beluisteren. Het is het vijfde studioalbum van 'worlds greatest boyband', zoals ze zichzelf noemen.

'BOY BYE' BROCKHAMPTON

e groep met 14 creatievelingen ontmoetten elkaar op een Kanye West-forum en zijn sinds augustus weer begonnen met het uitbrengen van singles en videoclips die ze geheel zelf bouwen. Met 'BOY BYE' is de laatste single voor het album ook eindelijk naar buiten. Hiervoor kwamen 'IF YOU PRAY RIGHT' en 'I BEEN BORN AGAIN' al uit. De typische BROCKHAMPTON-sound met stemvervormingen, oude blazers-samples en snoeiharde trapsound biedt de perfecte ondergrond voor de raps van Kevin Abstract, Matt Champion, Merlyn Wood, Dom McLennon, Joba en Bearface.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

VIJFDE ALBUM: GINGER

De mannen zijn sinds 2017 al bijna 5 albums verder. Over het gevoel van het komende album GINGER zegt creatief leider Kevin Abstract: "Not too sad and like 'oh, our life sucks, just more like you should enjoy what's in front of you." Het artwork en de tracklist vind je hieronder:

15 7158609491 cover brockhampton ginger
15 8988315627 tracklist brockhampton ginger
Ster advertentie
Ster advertentie