3FM nieuws

Foo Fighters kondigt aan dat ze hun fans snel weer gaan zien

foto: Foo Fighters
  1. Nieuwschevron right
  2. Foo Fighters kondigt aan dat ze hun fans snel weer gaan zien

2022 had een donkere zwarte rand voor Dave Grohl en de rest van zijn Foo Fighters-bandleden. Op 25 maart overlijdt plotseling drummer Taylor Hawkins. De hele muziekwereld staat op z'n kop en fans en collega's verliezen op die dag één van de beste drummers ooit. De grote vraag die daarna volgt: wat gebeurt er met de band? Is dit het einde van Foo Fighters? Aan het eind van 2022 komt de band met een verlossend statement.

"We'll see you again soon"

Op alle social media kanalen van de band wordt op 31 december 2022 onderstaand statement geplaatst. "As we say goodbye to the most difficult and tragic year that our band has ever known, we are reminded of how thankful we are for the people that we love and cherish most, and for the loved ones who are no longer with us," begint de tekst.

Er wordt teruggeblikt, maar fans zullen vooral rustig ademhalen na het lezen van de laatste twee zinnen. "We also know that you, the fans, meant as much to Taylor as he meant to you. And we know that when we see you again - and we will soon - he'll be there in spirit with all of us every night."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

In welke vorm en wanneer de band zal terugkeren is niet duidelijk, maar je kan concluderen dat je als fan snel weer live aanwezig kan zijn bij een concert van Dave en z'n bandleden.

Taylor Hawkins Tribute

De laatste keer dat Foo Fighters op het podium stond was tijdens de twee tribute concerten die in september plaatsvonden. 3FM was bij de eerste in Londen. Een bijzondere avond waar tal van muzikale collega's samen met de band een eerbetoon brachten aan Taylor. Van Paul McCartney tot aan Liam Gallager, ze waren er allemaal. Lees en kijk hier terug hoe die avond was.

Ster advertentie
Ster advertentie