3FM nieuws

Giel belt met Harry Styles van OneDirection

  1. Nieuwschevron right
  2. Giel belt met Harry Styles van OneDirection

Giel belde met Harry Styles van One Direction, die belangrijk nieuws heeft voor alle fans die 3 mei (2013) naar het concert komen!

Lucky bastard Giel mocht vanmorgen met niemand minder dan Harry Styles van One Direction bellen.

One Direction in Nederland

De jongens van One Direction zijn momenteel in Nederland en staan vanavond in een compleet uitverkochte Ziggo Dome. Helaas hebben ze Koninginnedag moeten missen en daarom willen ze de viering van onze nieuwe koning vanavond nog eens dunnetjes overdoen.

Giel interviewt Harry Styles

Harry Styles is onder de indruk van onze oranjegekte en roept daarom iedereen op om vanavond volledig in oranje outfit naar het concert te komen. "Everyone should be dressed in orange!" zei Harry tegen Giel. Trek dus je oranje spullen gewoon weer uit de kast als je vanavond naar het concert gaat. Amber en Manoek mochten van Giel een vraag stellen aan Harry. Ben je benieuwd wat hij voor grap uit zou halen als hij een tweelingbroer had en hoe Harry's sensuele "Goedemorgen" klinkt? Beluister het hele gesprek hier:

Barend en Wijnand interviewen One Direction

Barend en Wijnand mogen de mannen van One Direction vrijdagavond interviewen. Maar hun vragen zijn op... Ze weten gewoon niet meer wat ze aan Louis, Niall, Liam, Zayn en Harry moeten vragen. Dus daar hebben ze jouw hulp bij nodig. Wat zou jij willen vragen aan de boys?

Ster advertentie
Ster advertentie