3FM nieuws

Wat zijn de dromen en het perfecte plaatje van Anna-Rose Clayton?

foto: Jessie Kampfoto: Jessie Kamp
  1. Nieuwschevron right
  2. Wat zijn de dromen en het perfecte plaatje van Anna-Rose Clayton?

Elke week in 'Het Perfecte Plaatje' vragen 3FM-dj's Barend & Benner aan muzikanten wat hun perfecte plaatje precies is. Deze week is Anna-Rose Clayton aan de beurt, van welk nummer is zij helemaal fan?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Award droom

Ze is één van de nieuwste beloftes van dit jaar: Anna-Rose Clayton. Ze stal onze harten met haar optreden bij 3FM Serious Request en dat was te zien aan het ramvolle plein. Wat vond ze ervan om voor zoveel mensen op te treden? "Het was zo onwijs leuk! Ik had zo niet verwacht dat het zo vol zou staan en dat iedereen zo meedeed. Dit was het grootste publiek waar ik voor heb gestaan, dus dat was echt heel vet."

Barend voorspelt dat ze de wereld gaat veroveren dit jaar en daar is Anna-Rose Clayton helemaal klaar voor. Ze werkt toe naar de Brit Awards, dat is al een droom sinds dat ze 8 jaar oud is. Maar ook een 3FM-Award zou ze met open armen ontvangen. Of ze verder nog dromen heeft? "Daarnaast een eiland kopen, op Lowlands staan, twee EP's uitbrengen, een inspirerend team om me heen, therapie."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Anna-Rose's perfecte plaatje

Maar welke plaat is volgens Anna-Rose Clayton award-waardig? Dat is 'Diamonds' van Rihanna. "Ik ben gewoon altijd heel groot fan geweest van Rihanna. Ik wou altijd al zijn wie zij was en nog steeds. Maar gewoon de manier waarop zij op het podium staat. Ze is gewoon too cool for school. Het nummer is emotioneel en krachtgevend."

Ster advertentie
Ster advertentie