3FM nieuws

Smeerboel op Pinkpop

  1. Nieuwschevron right
  2. Smeerboel op Pinkpop
Het zonnetje schijnt in overvloed. Dat betekent veel bloot en dus ook veel verbrande lichaamsdelen. Gelukkig zijn er bevallige dames die je in kunnen smeren...
Als je over het terrein loopt, ruik je een zweem van zonnebrandcreme. Lekker zomers. De kokosnootlucht draagt zeker bij aan het vakantiegevoel dat er heerst op het terrein. En - niet onbelangrijk- het verbloemt de ietwat muffe lucht van de mensen die het helaas niet tot de douche hebben gehaald deze ochtend.

Kleren uit

Maar niet iedereen is zo handig geweest een familieverpakking zonnebrandcreme mee te nemen. En als dan de
t-shirtjes uitgaan en het zonnetje zijn best doet, dan kan het wel eens mis gaan. Zeker als je dan ook nog eens in slaap valt, zoals de man hier naast. Hij had nog extra verbrandingsgevaar, aangezien hij ook nog eens een sigaar in zijn mond had.

Peter Zie hier links Peter Scholten. De lucht van verbrand vlees hangt nog om hem heen. Helaas had hij ten tijde van de zonneschijn ook nog eens een 'hempje'aan, waardoor de contouren van dit niemandalletje nu voorlopig in zijn huid is gebrand.


Insmeren op Pinkpop

Peter wist waarschijnlijk niet dat je je ook kunt laten insmeren op Pinkpop. En niet alleen insmeren, je krijgt er meteen een heerlijke massage bij, door bevallige dames in kittige pakjes. Hun levensdoel is er voor te zorgen dat niemand ooit meer verbrand. Als het heel warm wordt, zijn ze niet te beroerd de waterspuit te gebruiken. Alleen in noodgevallen natuurlijk.


Dus als je geen zin hebt in een kliederboel in je tas, of je wilt je gewoon laten betasten door 'smeerpoezen', ga dan zeker even langs bij de zonnebrandtent.
Ster advertentie
Ster advertentie