3FM nieuws

33 jaar oude The Who tickets nog steeds geldig

  1. Nieuwschevron right
  2. 33 jaar oude The Who tickets nog steeds geldig

Tickets van de geannuleerde The Who-show in 1979 zijn 33 jaar later nog steeds geldig, zegt het management van de band.

In 1979 had The Who een show gepland in Providence, in de Amerikaanse staat Rhode Island. De burgemeester liet het optreden op het laatste moment niet doorgaan omdat bij een eerder optreden in de stad elf mensen om het leven kwamen door verdrukking tegen het podium.

Sinds 1979 heeft The Who nooit meer in Providence opgetreden, maar hier komt in februari 2013 verandering in.

Tickets voor 33 jaar oude show van The Who nog steeds geldig

Voor het eerst sinds 1979 komt The Who weer naar Providence. In de komende Amerikaanse tournee van de band gaan ze op 26 februari 2013 hun tour hier afsluiten.

Volgens het management hebben veel ticketeigenaren een restitutie voor de geannuleerde show gekregen, maar zijn er ook velen die hun ticket als herinnering hebben bewaard. Iedereen die hun ticket nog steeds heeft mag op vertoon van het 33 jaar oude kaartje bij de show naar binnen.

Financiële meevaller voor iedereen die hun oude ticket nog heeft

Iedereen die hun ticket uit 1979 nog heeft kan dus blij zijn. Niet alleen kunnen ze toch The Who zien in hun stad, het is ook een financiële meevaller. De tickets van de show 33 jaar geleden kostten nog geen €12,-. Nieuwe tickets voor de show in 2013 verschillen in prijs tussen €47,- en €105,-.

Ster advertentie
Ster advertentie