3FM nieuws

Gary Barlow maakt WK-lied met ex-Spice Girls

  1. Nieuwschevron right
  2. Gary Barlow maakt WK-lied met ex-Spice Girls

Voormalig zanger van Take That, Gary Barlow, heeft een nummer voor het WK gemaakt met ex-Spice Girls Melanie C en Emma Bunton.

Het nummer, getiteld 'The Greatest Day', is bedoeld als benefietsingle voor de inzamelingsactie Sport Relief 2014. 'The Greatest Day' is vrijdagavond 21 maart voor het eerst te zien op de Britse zender BBC One.

'The Greatest Day'

Gary Barlow verliet in 1996 de boyband Take That om aan zijn solocarrière te beginnen. Het WK-nummer is een cover van Take That - 'The Greatest Day'. Naast de twee Spice Girls zingen ook popsterren als Katy B, Eliza Doolittle en Kimberly Walsh (Girls Aloud) mee.

Voetbalkenners ook van de partij

Sportcommentator en oud-international Gary Lineker is samen met diverse Britse topvoetballers te horen als achtergrondkoor op de track. De Spice Girls-leden Melanie C en Emma Bunton werkten al twee keer eerder mee aan een officiële Britse WK-single. De eerste keer was in 1998 onder de naam England United.

Sport Relief 2014

Sport Relief is een intiatief van Comic Relief, in samenwerking met BBC Sport. Door sport en entertainment aan elkaar te verbinden wordt geld opgehaald waarmee kansarmen in zowel het Verenigd Koninkrijk als de derde wereldlanden worden geholpen.

Check hier de behind the scenes-beelden van 'The Greatest Day'.

The Greatest Day - behind the scenes

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Take That - 'The Greatest Day'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie