3FM nieuws

De laatste Ochtendshow voor Fleur Wallenburg

  1. Nieuwschevron right
  2. De laatste Ochtendshow voor Fleur Wallenburg

Op donderdag 25 juni had NOS op 3-nieuwslezeres Fleur Wallenburg haar laatste Ochtendshow bij Giel, en natuurlijk had hij een leuke verrassing voor haar.

Stop de persen! Na zes jaar de vaste nieuwslezeres van de Ochtendshow te zijn geweest, verhuist Fleur vanaf 30 juni naar de middag om daar het NOS op 3 nieuws te gaan presenteren. Eindelijk uitslapen!

One day like this ?? @fleurwallenburg laatste ochtend... Volgende week bij ?? @frank3fm

Een foto die is geplaatst door Giel Beelen (@giel3fm) op 24 Jun 2015 om 9:51 PDT

Anne Soldaat

Dat betekent wel dat Fleur haar vriendje Giel moet achterlaten in de ochtend. Zes jaar samen vroeg opstaan schept een behoorlijke band, en Giel steekt het dan ook niet onder stoelen en banken dat hij zijn vaste nieuwslezeres erg gaat missen. Daarom nodigde Giel Anne Soldaat uit, waar Fleur groot fan van is. Hij had een speciaal liedje voor Fleur:

Fleur nam de Ochtendshow van Giel over

Natuurlijk liet Giel ook de leukste momenten van 6 jaar Ochtendshow met Fleur horen. Een van die hoogtepunten was toen Fleur en Giel met elkaar van plek wisselden. Een verjaardagscadeautje van Giel. Fleur mocht van Giel de Ochtendshow presenteren, en Giel las het nieuws voor. Giel bakte er niet veel van, maar Fleur presenteerde de Ochtendshow als een volleerd DJ.

Rachid en Joeri

NOS op 3 nieuwslezers Rachid Finge en Joeri Stubenitsky nemen vanaf juli wisselend van elkaar de ochtendshifts van Fleur over. Fleur hoor je maandag tot en met donderdag in de middag, en op vrijdagmiddag hoor je nieuwslezeres Sophie Verhoeven.

Ster advertentie
Ster advertentie