3FM nieuws

Altin Gün met een miniconcert in de 3FM Live Box

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Altin Gün met een miniconcert in de 3FM Live Box

Zaterdagavond was Altin Gün te gast bij het programma Vera On Track met een miniconcert! Een ruim kwartier aan Turkse psychedelische muziek bracht de luisteraar tóch nog het gevoel alsof je aanwezig was op een festival. 3FM-dj Vera Siemons sprak de zangeres van de band over hun internationale tour en hun nieuwe album Âlem die recentelijk uitkwam.

Internationale tour

De Amsterdamse band kwam nét terug van een tour door Duitsland, Frankrijk en Zwitserland. "Things are just happening there..." vertelt zangeres Merve Dasdemir erover. "I haven't seen that many people so close together in two years. So it was pretty surreal!"

De zangeres baalt ervan dat zij en de band niet op kunnen treden in Nederland. De band is dan ook erg blij dat ze de kans krijgen om op te kunnen treden in het buitenland. "We're really lucky..."

Bekijk het interview hieronder!

Âlem

Dit jaar bracht Altin Gün twee albums uit: Yol en Âlem. Het laatste album, dat vorige maand uitkwam, verscheen alleen op het platform Bandcamp. Alle opbrengsten van dit album gaan direct naar EarthToday. Lees hier meer over deze mooie actie van de band.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie