3FM nieuws

De KISS-kist is terug

  1. Nieuwschevron right
  2. De KISS-kist is terug

KISS heeft wel heel aparte mercandise. Voor de hardcore fans van Kiss is de doodskist terug in het assortiment, helemaal in Kiss-stijl.

Nieuw in het assortiment van de Kiss online store is, naast een nieuwe trui, nu ook de doodskist. Het is green grapje, je kunt de kist bestellen op de officiele site van de Amerikaanse band. En nog wel in twee opties, de zwarte versie of eentje met vlammen. Die is wel iets duurder. De zwarte kost bijna 3,3 duizend dollar, de andere is tegen de 4 duizend dollar.

Grote vraag naar doodskist

De doodskist is niet helemaal nieuw. In 2001 was die voor het eerst te bestellen. Maar de verkoop stopte in 2008. De vraag naar de kisten bleef, en sinds deze maand is de kist dan ook weer terug.

Salesmanager Nick Propravsky wordt in de promotekst in de webshop geciteerd. “Onze KISS-kisten geven fans de unieke kans om hun liefde voor de deze band te uiten,” Volgens hem zitten er wereldwijd veel fans op de producten te wachten. Er wordt zelfs helemaal uit Nederland naar de kisten geinformeerd, zegt Propravsky.

Ster advertentie
Ster advertentie