3FM nieuws

remme covert Glass Animals in de 3FM Live Box

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. remme covert Glass Animals in de 3FM Live Box

Vanochtend was de 22-jarige remme te gast in de 3FM Live Box tijdens de 3FM Ochtendshow bij Sanders Vriendenteam. Uiteraard kwam hij gewapend met muziek, hij speelde zijn nieuwste track 'popstar' evenals een cover van het nummer 'Heat Waves' van Glass Animals.

Vrolijke oorwurm

Volgens 3FM-dj Sander is het nieuwe nummer van remme erg catchy: "Het is een oorwurm die er niet meer uitgaat. Bij sommige nummers is dat vervelend, maar bij deze niet, want je maakt er heel veel mensen heel erg blij mee." remme droom al van jongs af aan ervan om, je raadt het al, popstar te worden.

Op de middelbare school was de van oorsprong Eindhovense muzikant altijd al bezig met muziek: "Het nummer gaat eigenlijk vooral over de 'wat als' vraag. Ik denk dat veel mensen er wel eens over nadenken wat er was gebeurd als bepaalde dingen anders waren gelopen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Rammende remme

3FM zou 3FM niet zijn als er geen kleine verrassing voor de artiest wordt georganiseerd. In dit geval met de nadruk op kleine: tijdens het interview liet 3FM-dj Sander opnames horen van de toen 3-jarige remme die aan het zingen en drummen is. remme lachend: "Ik had vroeger thuis een paar drums staan en daar stond ik dan altijd op te rammen. Of je dat nou echt muziek kan noemen, dat weet ik niet."

'Heat Waves'

Naast het spelen van zijn eigen nummer 'popstar', speelde remme ook een cover van het nummer 'Heat Waves' van Glass Animals. Dat nummer kwam ruim een jaar geleden al uit en staat op het album Dreamland van de Britste band. De verlate populariteit heeft de band te danken aan TikTok, waar het vaak als achtergrond in video's wordt gebruikt. Zie hieronder de cover van remme.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie