3FM nieuws

Het is tóch nog even zomer met deze track uit Australië

  1. Nieuwschevron right
  2. Het is tóch nog even zomer met deze track uit Australië

3FM-DJ Jorien Renkema kiest iedere week een track uit de internationale hitlijsten die wel wat extra shine verdient. Deze week is het 'Catch 22' van Illy en Anne-Marie de Ver-Van-M'n-Bed-track!

'Catch 22' is een samenwerking tussen de Australische rapper Illy en Engelse zangeres Anne-Marie. De track staat momenteel in de Australische hitlijsten, maar verdient ook zeker een momentje in de Nederlandse spotlights.

Wat betekent 'Catch 22' eigenlijk?

De titel van het nummer refereert naar een situatie waarin het onmogelijk is om een goede uitkomst te bereiken, omdat 'de regels' tegenstrijdig zijn en een goede oplossing niet toelaten.

In het nummer rapt Illy dat iedereen het maximale uit zijn leven moet halen, omdat er toch wel een einde aan komt. Het leven zelf is de ultieme 'catch 22', dus je kunt maar net zo goed iets moois van maken.

'Catch 22' is net te laat als zomerhit

Het refrein van Anne-Marie zing je na twee keer luisteren al mee en voor je het weet zit je achter je bureau mee te deinen op de beat. 'Catch 22' is namelijk nogal, ehh, catchy! Dat vindt Jorien zelf ook.

"Het is een vrolijk niks-aan-de-hand-liedje dat prima een zomerhit had kunnen zijn. Goed geschikt om de zomervibes nog even mee vast te houden in de druilerige herfst!"

Illy ft. Anne-Marie - 'Catch 22'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jorien hoor je iedere doordeweekse nacht van 04:00 uur tot 06:00 op 3FM. Op maandag kiest ze een Ver-Van-M'n-Bed-Track, die je vervolgens de hele week in haar programma voorbij hoort komen.

Ster advertentie
Ster advertentie