3FM nieuws

De warme balletjes van de Koningin

  1. Nieuwschevron right
  2. De warme balletjes van de Koningin
Dampende, warme balletjes, handgedraaid door de Koningin. De moeite van het bezingen waard volgens André van Duin.
Claudia, in het bezit van het volledige oeuvre van André van Duin op Video 2000, belde met haar grote voorbeeld: André van Duin. Niet om tips and tricks te krijgen op het gebied van poetsen bakken, maar vanwege zijn nieuwe carnavalskraker.

De Balletjes van de Koningin

Het feestgewoel staat weer op het punt van losbarsten in de carnavalvierende gemeentes (je mag niet zeggen dat het onder de grote rivieren plaatsvindt. Dat kwetst die drie dorpen erboven) en dan mag een kneiter van Van Duin niet ontbreken.

Klassiekers

In het verleden was hij al verantwoordelijk voor klassiekers als 'K Heb Hele Grote Bloemkoole', 'Joep Meloen' en 'Er Staat Een Paard In De Gang'. benieuwd of 'De Balletjes Van De Koningin' ook in dit rijtje komt te staan?

>> Download De Balletjes van de Koningin

Claudia's Carnavalskraker

La Clau beschikt zelf ook over een snedige pen en dus is het wachten op een nummer van haar hand. Alleen is het even zoeken naar onderwerp. Heb jij een suggestie voor een keigoeie carnavalskraker?

Laat hier je tips achter!

(Majesteit, mocht u tijdens het checken van uw verjaardagsmail nog langs 3FM.nl surfen, gefeliciteerd met uw 71ste verjaardag!)


Ster advertentie
Ster advertentie