3FM nieuws

Daimy Lotus viert debuut-EP release

  1. Nieuwschevron right
  2. Daimy Lotus viert debuut-EP release

3FM Serious Talent Daimy Lotus' EP 15 komt bijna uit! Om dit te vieren geeft ze en feestje en daar kun jij GRATIS bij zijn.

Daimy Lotus timmert al een tijdje aan de weg. Zo bracht ze eerder twee singles uit waarvan de eerste single 'Saturday Girl' werd verkozen tot DJ Favorite van Rob Stenders én Sander Hoogendoorn. Met haar tweede single 'Cannonball' werd zij bekroond tot 3FM Serious Talent. Nu is het tijd voor haar debuut-EP 15 waarvoor zij op dinsdag 26 mei in Café Stiels in Haarlem een releaseparty houdt. En daar kun jij bij zijn!

Speciale betekenis

Wie ooit Popstars heeft gevolgd weet dat Daimy Lotus bij de laatste vijftien deelnemers van de 11.000 aanmeldingen zat. Hoewel het getal vijftien op de titel van haar EP 15 kan slaan, blijkt dit volgens de zangeres toch een andere reden te hebben:

"Hij heet 15 omdat ik vijftien was toen ik Marc Hofstede, mijn manager, leerde kennen. Toen begon het 'echte werk' voor mij. Een paar weken daarna, op mijn 16e, kreeg ik een contract aangeboden bij Brand New Live waar Marc eigenaar van is." - Daimy Lotus

Ongeduldig

Daimy heeft op haar weg naar haar EP veel geduld moeten hebben. Geregeld kwam het voor dat ze wilde gassen, maar de tijd leerde haar om geduldig te zijn. Haar muziek had tijd nodig om te rijpen en inmiddels is ze er voor haar gevoel helemaal klaar voor.

"Na al het harde werk, obstakels, moeilijke besluiten en veel leuke dingen ben ik heel trots en blij met het eindresultaat van mijn eerste EP 15." - Daimy Lotus

Releaseparty info

De zangeres geeft dus een feestje waar jij bij kunt zijn! Eigenlijk is er geen excuus om dit te missen want de toegang is GRATIS. Dus pak je agenda en write down de volgende info:

  • Dinsdag 26 mei
  • Café Stiels (Smedestraat 21, Haarlem)
  • Aanvang: 20.30
  • Showtime: 21.00
  • Kosten: gratis

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie