3FM nieuws

Harry Styles helpt fans met coming-out tijdens concerten

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Harry Styles helpt fans met coming-out tijdens concerten

Mocht je denken: Harry Styles zit nu wel op het toppunt van zijn coolness? Think again... Afgelopen weekend liet hij zich voor de zoveelste keer zich van zijn goede kant zien, want gedurende zijn show hielp hij een fan met haar coming-out.

Vaste prik

Inmiddels maakt de 27-jarige zanger er een gewoonte van fans op het podium te halen die een belangrijke boodschap hebben voor hun naasten, zo lijkt het.

Tijdens de show staat de 23-jarige McKinley McConnell in het publiek met een bord waarop ze aangeeft dat ze Styles' hulp nodig heeft: "Wow, there's a lot of people...", zegt McKinley nadat ze Harry's aandacht heeft getrokken. Hij loopt naar de zijkant van het podium en vervolgens overkomt haar dit:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Will you tell her or should I?"

In de video hoor je McKinley zachtjes en enigszins onder de indruk zeggen: "Can you tell her?"

"LISA, SHE'S GAY!", schreeuwt Harry door de microfoon in een uitverkochte zaal. Dat doet de Britse popster nadat hij haar de keuze geeft om het zelf te vertellen of dat hij het gaat zeggen.

Niet de eerste keer

Het is overigens niet de eerste keer dat Harry zoiets doet. Eerder tijdens zijn Amerikaanse tour hielp hij ook al een fan met haar coming-out. Check 't hieronder!

Even over iets anders. Wist je het al? Dit jaar komt het Glazen Huis weer terug.

3FM Serious Request 2022

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Over Het Vergeten Kind


Ster advertentie
Ster advertentie