3FM nieuws

Harry Styles helpt fans met coming-out tijdens concerten

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Harry Styles helpt fans met coming-out tijdens concerten

Mocht je denken: Harry Styles zit nu wel op het toppunt van zijn coolness? Think again... Afgelopen weekend liet hij zich voor de zoveelste keer zich van zijn goede kant zien, want gedurende zijn show hielp hij een fan met haar coming-out.

Vaste prik

Inmiddels maakt de 27-jarige zanger er een gewoonte van fans op het podium te halen die een belangrijke boodschap hebben voor hun naasten, zo lijkt het.

Tijdens de show staat de 23-jarige McKinley McConnell in het publiek met een bord waarop ze aangeeft dat ze Styles' hulp nodig heeft: "Wow, there's a lot of people...", zegt McKinley nadat ze Harry's aandacht heeft getrokken. Hij loopt naar de zijkant van het podium en vervolgens overkomt haar dit:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Will you tell her or should I?"

In de video hoor je McKinley zachtjes en enigszins onder de indruk zeggen: "Can you tell her?"

"LISA, SHE'S GAY!", schreeuwt Harry door de microfoon in een uitverkochte zaal. Dat doet de Britse popster nadat hij haar de keuze geeft om het zelf te vertellen of dat hij het gaat zeggen.

Niet de eerste keer

Het is overigens niet de eerste keer dat Harry zoiets doet. Eerder tijdens zijn Amerikaanse tour hielp hij ook al een fan met haar coming-out. Check 't hieronder!

Ster advertentie
Ster advertentie