3FM nieuws

Beyonce ook op tribute Michael Jackson

  1. Nieuwschevron right
  2. Beyonce ook op tribute Michael Jackson

De zangeres is er min of meer ook bij in Wales. Ze is er niet in persoon, maar zal op het tribute concert spelen via een satelietverbinding.

Er is weer een naam aan de line-up van het tribute concert, dat op 8 oktober in Wales gehouden wordt, toegevoegd. Michaels moeder Katherine Jackson organiseert het concert en heeft Beyoncé gevraagd om te komen optreden. Het gaat de zangeres niet lukken om op dat moment in Wales te zijn, maar dat houdt haar niet tegen om toch op te treden.

Bijzonder optreden van Beyoncé

Haar bijdrage aan het concert zal via een satelietverbinding te zien zijn op een groot scherm. De organisatie van het evenement belooft op facebook dat het een bijzonder optreden zal worden:

"A unique, never-before-seen performance by Beyoncé of one of her favourite Jackson 5 songs will be shown at the concert. A lifelong Michael fan, Beyoncé really wanted to be involved in this tribute concert. Due to scheduling issues she can't be there in person, but this performance is not to be missed."

Line-up tribute concert Michael Jackson

Cee Lo Green, Leona Lewis, de Britse boyband JLS, Alien Ant Farm (brachten in 2001 een cover van Michaels track 'Smooth Criminal' uit), Smokey Robinson, 3T (de groep die bestaat uit drie neefjes van Michael) en Christina Aguilera waren al bevestigd voor het tribute concert. KISS zou in eerste instantie ook optreden, maar de uitnodiging werd later ingetrokken. Dat kwam door de vele protesten van fans die niet blij waren met een uitspraak van KISS-bassist Gene Simmons.

>> Meer over 'KISS niet meer welkom op tribute'

Ster advertentie
Ster advertentie