3FM nieuws

Paloma Faith live bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Paloma Faith live bij Giel

De Engelse zangeres Paloma Faith bracht maandag 24 maart een bezoekje aan Giel.

Paloma Faith wordt geboren in Hackney, Londen en is half Spaans, half Engels. Naast haar muzikale talent heeft Faith ook een rolletje in Terry Gilliam's The Imaginarium of Doctor Parnassus; de laatste film waarin Heath Ledger de hoofdrol speelt.

Paloma Faith

De eerste single van Paloma, 'Stone Cold Sober', komt in juni 2009 uit in Engeland. Noemenswaardig is dat deze single een maand eerder dan gepland wordt uitgebracht. Engelse radiostations zijn namelijk zo verliefd dat ze de track maar blijven draaien.

Paloma Faith werkt samen met Pharrell

Voor haar eerste single in 2014 werkt Paloma samen met hitmachine Pharrell Williams, die ze tegen kwam op een feestje in New York. Roosmarijn was gelijk fan van het nummer 'Can't Rely On You' en benoemde het nummer dan ook tot haar DJ Favorite.

Aangekondigd voor North Sea Jazz

Giel mocht deze ochtend bekendmaken dat Paloma Faith op het North Sea Jazz festival staat. Ook Pharrell zal daar optreden.

Paloma Faith live bij Giel

De Britse Paloma Faith staat bekend om haar grootse, theatrale live-shows. De goedlachse Paloma deed natuurlijk haar hitsingle 'Can't Rely On You'. Daarnaast deed ze een cover van David Guetta's 'Shot Me Down', wat weer geïnspireerd is op Nancy Sinatra's 'Bang Bang'.

Check hier de beelden van Paloma Faiths optreden bij Giel:

Paloma Faith over haar album

Paloma Faith - 'Can't Rely On You'

Paloma covert 'Show Me Down' (Bang Bang)

Paloma Faith - 'Mout To Mouth'

Ster advertentie
Ster advertentie