3FM nieuws

Motley Crue-frontman opgepakt

  1. Nieuwschevron right
  2. Motley Crue-frontman opgepakt


Uberrocker Vince Neil, frontman van Motley Crue, is in Las Vegas opgepakt na een auto-ongeluk. Hij zat dronken achter het stuur.

Naast frontman van glamrockband Mötley Crüe is Vince Neil iemand die een wild leventje leidt. Er is weer eens reuring rond de 49-jarige rocker: hij is in Las Vegas opgepakt en meegenomen naar het politiebureau.

Na ongeluk mag Vince Neil de cel in

In Vegas veroorzaakte de zanger een verkeersongeluk. De politie van Las Vegas wil niet zeggen of er gewonden zijn gevallen, maar duidelijk is wel dat Neil beschonken achter het stuur zat. Hij werd meegenomen en even in de cel gezet om te ontnuchteren. Vrouwlief is op weg om 2000 dollar borg te betalen om hem vrij te krijgen.

Roerig leventje van Mötley Crüe-frontman

Dit is alles behalve de eerste keer dat een Vince negatieve aandacht krijgt. Hij en zijn bandmaten van Mötley Crüe hebben in hun succesvolste dagen alles gedaan wat God verboden heeft. Verder heeft hij in de afgelopen jaren zijn producer aangevallen, een prostituee mishandeld, maar ook een nieuw album uitgebracht. Spannende jongen is het toch.

Ster advertentie
Ster advertentie