3FM nieuws

3FM Serious Talents HAEVN, The Brahms en Son Mieux gaan samen op tour

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Serious Talents HAEVN, The Brahms en Son Mieux gaan samen op tour

Binnenkort op een podium bij jou in de buurt!

3FM Serious Talents On Tour

Drie te gekke 3FM Serious Talents-bands slaan de handen in een en gaan dit voorjaar op tour. Tijdens hun ronde door Nederland doen HEAVN, Son Mieux en The Brahms acht Nederlandse poptempels aan. Je krijgt dus op één avond drie nieuwe, superhippe bands voorgeschoteld. Is dat nice of is dat nice?

Son Mieux

Met liedjes die klinken als een nostalgisch warme zomeravond, is het best bijzonder dan Son Mieux vooral 's nachts schrijft. Zijn liedjes zijn in ieder geval verrot fijn. De single 'Easy' hoorde je dan ook al veel voorbij komen op 3FM. Ook live is de uit Den Haag afkomstige zanger belachelijk goed. Je staat gegarandeerd een glimlach op je gezicht bij deze man.

HAEVN

De grote zaal van Paradiso in no-time uitverkopen: er zijn maar weinig bands die dat kunnen zeggen. HAEVN deed het lachend. En dan hebben ze ook nog eens de rest van hun clubtour rammend uitverkocht. Goed nieuws dus dat ze op pad gaan met de 3FM Serious Talent Tour, want deze band wil je niet missen.

The Brahms

Vrolijke, catchy indiepopliedjes die je na één keer horen mee kan blèren. De jonge honden van The Brahms schudden ze zo uit de mouw. Met 3FM Megahit 'Golden' zijn ze al een tijdje niet van de radio te slaan en ook tweede single 'Homerun' galmt regelmatig door de ether. Live gaan sowieso de voetjes van de vloer!

Ster advertentie
Ster advertentie