3FM nieuws

Gezocht: docenten eindexamens voor Twitter en Instagram spreekuur

  1. Nieuwschevron right
  2. Gezocht: docenten eindexamens voor Twitter en Instagram spreekuur

3FM is op zoek naar nog enkele docenten die dit jaar ook eindexamenvakken hebben, voor het 'Twitter spreekuur' en 'Instagram spreekuur'. Leerlingen met vragen kunnen de avond vóór hun examen via Twitter en Instagram vragen stellen aan docenten.

Net als de voorgaande jaren zullen er tijdens de eindexamenperiode ook dit jaar weer Twitter spreekuren komen met docenten die dit jaar eindexamenvakken hebben. Heb je als leerling een vraag over het examen dat je een dag later moet maken, stel dan je vraag aan een van onze Twitterdocenten die klaarzitten.

Hulp via het 'Instagram spreekuur'

Nieuw dit jaar is ook een spreekuur via Instagram. Via het NPO-3FM account kun je vragen stellen aan een docent die in de 3FM studio voor je klaarzit.

Gezocht

Ben jij (of ken jij) een docent die dit jaar zich focust op de eindexamens en lijkt het je leuk om mee te werken met het Twitter spreekuur, of hulp te bieden via Instagram vanuit de 3FM studio, meld je dan aan via eindexamen@3fm.nl.

Dit is Domien

#deavondisvanjou - Dat betekent dat ook Domien Verschuuren in zijn uitzendingen dagelijks update's geeft over de eindexamens. Die update's hoor je vanaf ongever 19.30 uur.

Ster advertentie
Ster advertentie