3FM nieuws

Een kerstcadeautje van Lorde

  1. Nieuwschevron right
  2. Een kerstcadeautje van Lorde

We hebben een kerstcadeautje van Lorde gekregen! Speciaal voor de feestdagen plaatste ze een gedeelte van het nummer 'Lost Boys' online.

(fotograaf: Ben Houdijk)

Het duurt nog even voordat het kerstmis is, maar dat houdt Lorde niet tegen om alvast voor kerstman te spelen. De zangeres plaatste een gedeelte van het nummer 'Lost Boys' op haar Tumblr-pagina. De track was bedoeld voor haar debuutalbum Pure Heroine, maar ze vond het daar niet goed genoeg voor.

>> Beluister hier 'Lost Boys' van Lorde

Mooie bridge

Lorde deelde het nummer toch met haar fans, omdat ze de bridge wel mooi vond: "Vond dit kleine mannetje terwijl ik door mijn archief ging en ik dacht dat het leuk was om het met jullie te delen. We schreven dit nummer 'Lost Boys' afgelopen jaar in maart, we hebben er een dag aan besteed en er daarna nooit meer naar omgekeken (het was geen goed nummer, ik beloof het, haha). Heel veel mensen vroegen wat er was gebeurd met 'Lost Boys' en ik denk dat je de andere drie stukken van het nummer nooit te horen zal krijgen. Maar er was iets met de melodieën in de bridge waarvan ik dacht dat die mooi waren."

The Hunger Games

Het laatste project waar Lorde aan gewerkt heeft, is de soundtrack van de nieuwe Hunger Games-film. De zangeres mocht het album samenstellen en onder andere The Chemical Brothers, Charlie XCX en Stromae werkten er aan mee. De single 'Yellow Flicker Beat' was de eerste bijdrage van Lorde aan het album en kwam eind september uit.

Lorde - 'Yellow Flicker Beat'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie