3FM nieuws
BNNVARA

Gaat Jochem van Gelder een carrière als persfotograaf beginnen?

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Gaat Jochem van Gelder een carrière als persfotograaf beginnen?

Gisteravond was de finale van Het Perfecte Plaatje. Het televisieprogramma waar bn'ers hun fotografische kwaliteiten ontwikkelen en de mooiste composities leren maken. De finalisten van dit jaar waren Thomas Berge, Maurice Lede en Jochem van Gelder. Maurice Lede won de wedstrijd en net onder hem eindigde Jochem van Gelder. Vanochtend spraken 3FM-dj's Mark en Mai met Jochem van Gelder over zijn deelname en ze hadden nog een speciale vraag voor hem.

Mark en Mai vallen direct met de deur in huis bij Jochem en vertellen dat ze het onterecht vinden dat Jochem niet heeft gewonnen: "We hebben je nooit brieven gestuurd, nooit lastig gevallen, maar dit was wel het moment om onze bewondering voor Jochem van Gelder uit te spreken." Volgens Mai hebben veel mensen al een streepje voor als ze beginnen met het programma, omdat ze al enige kennis en ervaring hebben met fotograferen. Jochem niet, maar toch maakte hij fantastische foto's. Daarom vindt Mai dat Jochem wat extra eer verdient met zijn tweede plek.

Jochem van Gelder wordt persfotograaf

Mark vertelt dat Mai en hij tijdelijk de ochtendshow maken voor 3FM en dat ze nog geen officiële persfoto's hebben. "Jochem van Gelder, zou jij een foto van ons willen maken?" vraagt Mai. Jochem hoefde niet na te denken en antwoordde: "Ik kom van jullie een persfoto maken, natuurlijk!". Mark en Mai zijn door het dolle heen en kunnen niet wachten op Jochem zijn komst.

Wordt vervolgd.

Video niet beschikbaar

Ster advertentie
Ster advertentie