3FM nieuws

Boer Peter bij RabRadio

  1. Nieuwschevron right
  2. Boer Peter bij RabRadio
Boer Zoekt Vrouw zit erop en om dat af te sluiten waren Boer Peter en zijn vriendin Hanneke maandag bij Paul in de studio
Kijkers van Boer Zoekt Vrouw zagen zondagavond al dat er maandagmiddag iets spannends stond te gebeuren bij RabRadio. Paul Rabbering, fan van het eerste uur, heeft de eer om Boer Peter en zijn kersverse vriendinnetje Hanneke te ontvangen in de studio.

>> Meer weten over Boer Peter?

Ein-de-lijk verliefd in het openbaar

Met rode oogjes schoof het stel aan in de studio. Pauls favoriete Boer Zoekt Vrouw-stel mocht gisteren namelijk eindelijk in het openbaar voor hun liefde uitkomen. Dat was reden voor een feestje en maakte de middag erna in de Hilversumse studio wel wat zwaarder.

Ontspannen stel

Hoewel Peter en Hanneke zelf niet echt romantisch zijn aangelegd, vulde het stel de 3FM studio met hun liefde. Tot het einde hield Peter het spannend welke dame hij zou kiezen en na zondag zit het er eindelijk op. Ze vertelden daarom volledig ontspannen over de ups en downs, media-aandacht, spanningen en contact met de andere boeren. Peter had het naar zijn zin en kwam een paar keer onverwacht bijdehand uit de hoek.

Boer Zoekt Vrouw op 3FM

Het televisieprogramma met Yvon Jaspers was ook dit jaar weer zeer succesvol. Niet alleen was het weer een kijkcijferkanon, maar ook op het vlak van de liefde was het een groot succes. Maar liefst acht boeren vonden de liefde.

>> Luister het terug
>> Naar de site van RabRadio

RabRadio, elke werkdag tussen 14.00 en 16.00 uur!

Ster advertentie
Ster advertentie