3FM nieuws

Meld je aan voor Flirt je Stijf!

  1. Nieuwschevron right
  2. Meld je aan voor Flirt je Stijf!

Smacht jij naar je buurmeisje, of hunker je naar die ene jongen van de buitendienst? Meld je snel aan voor Flirt je Stijf.

Fladderen de vlindertjes onbedaarlijk in je buik, razen de hormonen als ontembare hengsten door je lijf? Maar durf je je love-interest niet rechtstreeks te benaderen? Timur helpt in Flirt je Stijf om kwart voor één.

Flirt je Stijf

Zonder flirt, geen liefde. Elk liefdesverhaal begint met een flirt. Denk maar eens aan Leonardo DiCaprio en Kate Winslet in Titanic, maar ook Ceasar heeft moeten flirten met zijn Cleopatra. Zelfs Sander Lantinga heeft schalks met zijn jonge bruid geflirt. Een vluchtige blik, een blozende glimlach. Zo simpel kan het zijn. Maar niet iedereen beheerst de verheven kunst van effectief flirten. Geen paniek. Timur to the rescue.

Met de billen bloot!

Elke zaterdag en zondag kun je meedoen aan Flirt Je Stijf en draait Timur zonder schroom het telefoonnummer van jouw stille liefde en zet hem of haar voor het blok: je love- interest kan kiezen voor een date met jou, maar kan ook kiezen voor een geldbedrag. Met de billen bloot!

Geef jezelf op voor Flirt je Stijf en ga een toekomst tegemoet vol kusjes! Of anders op zijn minst met duidelijkheid.

>> Geef je op voor Flirt je Stijf

Ster advertentie
Ster advertentie