3FM nieuws

The Vaccines stelt fans gerust over toekomst band

  1. Nieuwschevron right
  2. The Vaccines stelt fans gerust over toekomst band

Fans hoeven zich geen zorgen te maken, het komt goed met de stem van zanger Justin Young, verzekert gitarist Freddie Cowan.

The Vaccines-zanger Justin Young heeft al tijden problemen met zijn stem en vertelde afgelopen maand dat hij opnieuw geopereerd moet worden. Ze hebben daardoor hun hele Amerikaanse tour af moeten zeggen.

Geen reden tot ongerustheid

Gitarist Freddie Cowan kan zich heel goed voorstellen hun fans onrustig worden over de toekomst van The Vaccines nu er weer optredens zijn gecanceld. Toch is dat niet nodig, zegt hij in het Britse Blad NME. Ze willen alleen zeker weten dat het geen blijvend probleem wordt met Justins stem en nemen daarom geen risico's meer.

Te druk schema van The Vaccines

Het is ook voor een deel hun eigen schuld zegt Freddie. Ze hebben zo’n bizar druk schema gehad de afgelopen zomer. Al de shows en het vliegen hebben hun tol geëist. Hij snapt dat fans zich druk maken, ze hebben kaartjes gekocht en het is niet de eerste keer dat ze concerten hebben gecanceld, maar ze zijn gewoon iets te ver gegaan met touren. "If anyone's got carried away, it's us by booking so many gigs. But I don't think it's something for people to get alarmed about."

Ster advertentie
Ster advertentie