3FM nieuws

Robbie en Take That even weer samen

  1. Nieuwschevron right
  2. Robbie en Take That even weer samen
Donderdagavond stond Robbie Williams voor één avondje weer samen met zijn oude boybandbuddies van Take That op het podium. Nu blijkt er ook nieuw materiaal gemaakt te zijn!
De boyband Take That en de eventuele terugkeer van Robbie Williams naar de groep, blijft de gemoederen bezig houden. We houden nog even een slag om de arm als het gaat om een definitieve terugkeer, maar donderdagavond stond de band in ieder geval voor één keer weer met Robbie op het podium.

Take That ft. Paul McCartney

De Britse zangers traden op voor het goede doel Children In Need. Bandlid Gary Barlow organiseerde het concert. Ook Paul McCartney was aanwezig en speelde nog een nummertje samen met de boys.

Children In Need

Ook Leona Lewis en Muse zetten zich voor een avondje in voor het goede doel. De totale opbrengst was zo’n 558 000 euro. Een prachtig bedrag, maar het belangrijkste lijkt de eventuele terugkeer van Robbie bij Take That te zijn.

Update: Nieuw materiaal

De Britse tabloid The Sun brengt nu naar buiten dat Robbie écht weer nieuw materiaal heeft opgenomen met Take That. In het interview ontkende hij het eerst maar later zei hij: 'Oh sod it, we've been in and the songs are absolutely amazing.' Nu is het enkel nog wachten op een release.


>> Meer over Take That
>> Bekijk de bio van Robbie Williams

Ster advertentie
Ster advertentie