3FM nieuws

3FM-dj Sander: "Met 'Grow' van Jeangu Macrooy winnen we het songfestival!"

foto: Bullet-Ray van Olphen
  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM-dj Sander: "Met 'Grow' van Jeangu Macrooy winnen we het songfestival!"

Daar is 'ie dan eindelijk: het songfestivalnummer van Jeangu Macrooy! Met 'Grow' heeft de zanger een prachtig liedje gemaakt waarmee hij en wij de rest van Europa (en tal van andere landen) eens even laten zien hoe je twee keer op rij wint. In ieder geval wel als het aan 3FM-dj Sander Hoogendoorn ligt.

Een dag na de release van het nummer gooit hij het meteen naar buiten. Sander: "Ik durf echt te zeggen dat we een potentiële winnaar in handen hebben. Ik weet zeker dat als je dit op het podium ziet, met Jeangu en zijn prachtige uitstraling en charisma, en hij zingt zuiver... Dan winnen we!" Grote verwachtingen dus!

'Grow'

Het nummer 'Grow' bestaat volgens de zanger uit twee delen. Het eerste deel gaat over ouder/volwassener worden. Je leert op een gegeven moment dat er geen op maat gemaakt handleidingen zijn voor het leven. Er is geen uitgestippelde weg naar gelukt. "Daar schrok ik van," vertelt Jeangu in De Wereld Draait Door. "Ik was er verdrietig en boos om. Maar dan komt het tweede gedeelte van het liedje. De acceptatie. Dat als je er doorheen gaat, je uiteindelijk leert en groeit."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vanaf nu hoor je het nummer 'Grow' van Jeangu Macrooy nieuw op 3FM!

Ster advertentie
Ster advertentie