3FM nieuws

Kijk vijfde aflevering DBSSW

  1. Nieuwschevron right
  2. Kijk vijfde aflevering DBSSW

Deze hele zomer kun je genieten van zeven singer-songwriters in De Beste Singer-Songwriter van Nederland!

Deze week moesten de zeven kandidaten een liefdesliedje maken. Ja, dat is natuurlijk nog niet veel eerder gedaan! Maar om het extra heftig te maken, moest de persoon waar ze hun liefdesliedje voor schreven ook echt aanwezig zijn.

Win een customized Fender gitaar

Voor de winnaar van deze week stond een nieuwe Fender gitaar klaar om gecustomized te worden. De winnaar mocht de gitaar helemaal naar eigen inzicht laten maken. Wat wil je als beginnend singer-songwriter nog meer?

Bekijk hier de hele aflevering terug:

Rogier - 'Quiet Girl'

Rogier schreef een prachtig liefdesliedje voor zijn 'Quiet Girl' Laura. En daarmee veroverde hij niet alleen het hart van Laura, maar ook dat van de juryleden. Rogier was dan ook degene die de Fender gitaar mocht laten customizen! Bekijk hier alles over de overige kandidaten.

Daniel bezingt zijn opa en oma

Je hebt de ogen van je moeder, de mond van je vader, maar van wie heb je nou je talent geërfd? Daniël Versteegh, kandidaat van De Beste Singer Songwriter van Nederland, schreef een liedje voor zijn opa en oma, die hem muzikaal opgevoed hebben. Hij speelt het in dit filmpje voor hen in hun eigen huis.

Kijk volgende week maandag 30 juli om 20.30 uur naar De Beste Singer-Songwriter op Nederland 3

>> Naar de site van De Beste Singer-Songwriter van Nederland

Ster advertentie
Ster advertentie