3FM nieuws

Will And The People & Blaudzun bij Michiel en Roosmarijn

  1. Nieuwschevron right
  2. Will And The People & Blaudzun bij Michiel en Roosmarijn

Tijdens de Nijmeegse Vierdaagse zenden Michiel en Roosmarijn uit vanuit Nijmegen, met woensdag 18 juli veel muzikale gasten.

Tijdens de Nijmeegse Vierdaagse is in de avonduren het gratis festival de-Affaire in het Valkhofpark. De 3FM-studio staat daar voor de ingang, dus de muzikanten lopen gewoon in en uit. Gezellig!

Muzikale gasten in overvloed

Michiel Veenstra opent de avond om 19:00 uur met zijn show MetMichiel. Om 22:00 uur neemt Roosmarijn het stokje zoals altijd over met haar 3VOOR12 Radio. Bij beide programma's komen gasten langs die even bij komen praten en misschien ook wel een live-liedje spelen.

The Dirty Denims, A Polaroid View, Will And The People en Blaudzun live in de 3FM studio

The Dirty Denims bijten het spits af, vlak voordat ze op Festival de-Affaire spelen nemen ze de akoestische instrumenten mee naar de studio om iedereen die ook maar een beetje moe is weer energie te geven. Na hun optreden kan iedereen 24/7/365 door met feesten/lopen.

A Polaroid View komt ook, Will And The People komen later ook langs bij Michiel. Met hun zomerse en vrolijke gitaarpop zal de goede sfeer van vandaag alleen maar beter worden.

Even later zal Blaudzun de 3FM-cabine binnenstappen bij Roosmarijn. Blaudzun heeft net daarvoor een optreden gegeven in de Stevenskerk, en komt direct door naar de studio. Genoeg leven in de brouwerij dus op de woensdagavond in Nijmegen.

Lees verder op http://go.3fm.nl/festivals-vierdaagse/nieuws-detail/2294/Will-And-The-People-%26-Blaudzun-bij-Michiel-en-Roosmarijn

Ster advertentie
Ster advertentie