3FM nieuws

Milow wijst Natalie Imbruglia af

  1. Nieuwschevron right
  2. Milow wijst Natalie Imbruglia af
Milow was op vrijdag op bezoek bij Giel. Hij gaf toe dat hij een duet met de sexy Natalie Imbruglia heeft afgeslagen. 'Liever een andere keer'.
De knuffelbelg kwam op vrijdagochtend op bezoek bij Giel na een behoorlijk intensief concertschema. Maar Milow hoor je niet klagen, dat is niets voor hem. Hij is dolblij dat het nu als een trein loopt. Zijn album is bijna in heel Europa uit en daarom reist hij ook het hele continent rond voor promotie.


Belabberd

Ondanks al het gejubel over Milow, gaf hij toe dat ook hij wel eens een steekje laat vallen op het podium. Onlangs nog heeft hij nog een belabberd concert gegeven. In Denemarken gaf Milow blijkbaar een concert van niets. Gelukkig heeft het publiek er weinig van gemerkt, want het ging alsnog uit zijn dak. Of Milow legt de lat heel hoog, of het publiek in Denemarken is wel heel makkelijk.


Natalie Imbruglia

Milow heeft een voorstel afgeslagen om een duet op te nemen met de appetijtelijke Natalie Imbruglia, merkte een luisteraar op. Milow nuanceerde het. Zij is bezig met een come- back en Milow gaat nu zo lekker en wil alles halen uit de 'collectie van songs' die hij nu heeft. Dus hij heeft haar niet afgewezen, maar hij heeft het voorlopig uitgesteld.

Helaas komt hij nog niet met nieuw materiaal, vanwege het succes van het huidige album. Maar no worries; hij zit vol ideeën.

>> lees meer over Milow
Ster advertentie
Ster advertentie