3FM nieuws

Thijs Boontjes verhoogt de sferen met 'Ambiance' in de 3FM Live Box

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Thijs Boontjes verhoogt de sferen met 'Ambiance' in de 3FM Live Box

Thijs Boontjes schuift in de ochtend aan als sidekick bij Sanders Vriendenteam, maar vandaag kwam hij met een extra reden zo vroeg z'n bed uit: namelijk om het nieuwe nummer 'Ambiance' live ten gehore te brengen! Thijs vertelt over wat de inspiratie achter het nummer is en tot slot steken de mannen elkaar een hart onder de riem na de aankondiging van de nieuwe coronamaatregelen.

Ambiance

Bij het woord 'ambiance' gaat Thijs gelijk stralen. Hij heeft zichzelf dan ook het doel gesteld om het woord, wat in Zeeuws-Vlaanderen vaak wordt gebruikt, ook in Nederland gebruikelijk te maken. Sander vraagt hem wat het woord zo bijzonder maakt voor hem, en daar heeft Thijs een duidelijk antwoord op: "Het woord maakt mij een beetje warm van binnen eerlijk gezegd. Gezellig zeg je natuurlijk ook, en dat is ook een fijn woord en dat geeft ook een fijn gevoel, maar bij ambiance klopt het gewoon."

Check hier het volledige interview:

Video niet beschikbaar

Hogere sferen

De 3FM Live Box kwam direct in hogere sferen met het nieuwe nummer van Thijs Boontjes en zijn band. Check de live uitvoering van 'Ambiance' hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Even over iets anders. Wist je het al? Dit jaar komt het Glazen Huis weer terug.

3FM Serious Request 2022

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Over Het Vergeten Kind


Ster advertentie
Ster advertentie