3FM nieuws

De Giel en Kane Ochtendshow en andere 3FM-hoogtepunten

  1. Nieuwschevron right
  2. De Giel en Kane Ochtendshow en andere 3FM-hoogtepunten

Deze week kon je genieten van Giels ochtendshow vanuit het clubhuis van Kane en heel veel andere 3FM-hoogtepunten.

Iedere vrijdag presenteren we de 3FM-hoogtepunten van de afgelopen week. Check hieronder de leukste, mooiste en grappigste fragmenten.

1. Giel vanuit het clubhuis van Kane

Giel maakte vrijdagochtend 23 november geen gewone ochtendshow. Hij verhuisde de hele toko namelijk naar Delft, waar het clubhuis van Kane staat. De reden was de lancering van Kane's nieuwe album Come Together. Natuurlijk speelden de mannen een aantal nummers van de kersverse plaat. Maar er gebeurde nog meer, veel meer!

>> Meer beelden van Giels ochtendshow vanuit de Kane studio

Kane - 'Come Together'

2. Flirt Je Stijf: kids sturen juf en invalmeester op date

Wouter, Remco en Manon van basisschool Octopus uit Boekel vonden het hoog tijd worden dat juf Ilse en invalmeester Henk eens op date zouden gaan. Timur hielp de kids een handje en belde met Ilse en Henk...



3. Jasmien gooit zak chips naar Ed Sheeran

Ed Sheeran stond dinsdag 20 november in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Geweldig concert! Hij kreeg een staande ovatie, bloemen, knuffelbeertjes en... een zakje chips... Een zakje chips?

>> Laat weten wat jij van de show vond!

4. Passenger live bij Giel

Passenger was dinsdagavond ook van de partij in de HMH in Amsterdam. De zanger verzorgde het voorprogramma van Ed Sheeran. Een paar uurtjes later stond hij alweer bij Giel en de studio en zong een prachtige versie van de ex-3FM Megahit 'Let Her Go'.

>> Meer Passenger live bij Giel

5. Coen en Sander maken Schaamnaam 2012 bekend

Coen en Sander maakten maandag 19 november de Schaamnaam van 2012 bekend. En het was lastig kiezen tussen al die mooie namen. Ron de Knikker, Elvis de Koning en Loekie de Leeuw kwamen allemaal voorbij. Maar de grote winnaar van de Schaamnaam 2012 is geworden... tromgeroffel... Hendy Keppy!

>> Luister hier alle fragmenten van de Schaamnaam 2012 terug

Bonus: 'Ik Vind Je Lekker'

Coen en Sander hadden donderdagmiddag 22 november de videoclipprimeur van 'Ik Vind Je Lekker'. Heb je 'm gemist? Check 'm hieronder. Het duo riep 'Ik Vind je Lekker' uit tot SuperCrazyTurboTopHit.

Jouw 3FM-hoogtepunten van de week

Er zijn natuurlijk nog meer hoogtepunten. Wat was jouw mooiste, grappigste, ontroerendste moment van de afgelopen week? Laat het weten!

>> Check meer op 3FM.nl/gemist

Ster advertentie
Ster advertentie