3FM nieuws

Win Gouden Tickets voor 'Frank hartje Giel', het nieuwste (en laatste) festival van 2015

  1. Nieuwschevron right
  2. Win Gouden Tickets voor 'Frank hartje Giel', het nieuwste (en laatste) festival van 2015

In het volledig vernieuwde 013 in Tilburg op 29 oktober met o.a. Jett Rebel, Sue The Night, The Indien en Lucas Hamming.

Ze hebben het knap verborgen gehouden, die Giel en Frank. Vorige week belde Frank in zijn middagshow met Giel waar ze al cryptisch praatten over wat ze maandag 7 september bekend zouden maken, maar wat het nou was bleef in nevelen gehuld.

Ontsluierd

Zelfs op de burelen van 3FM wist nauwelijks iemand van de hoed en de rand. Tot 12:00 dan, toen Frank en Giel een heuse persconferentie belegden in het gebouw van BNN/Vara. En daar werd de sluier van het idee gehaald: op 29 oktober organiseren onze twee DJ's het Frank Hartje Giel Festival.

Bekijk hier beelden van de persco:

Frank <3 Giel

Posted by Giels on maandag 7 september 2015

Wat, wanneer, waar?

Het wordt een feelgood-feest met veel livemuziek (Jett Rebel, Sue The Night, The Indien en Lucas Hamming hebben al bevestigd) en maar liefst 25 gelukkige luisteraars maken kans om met een introducé de VIP-behandeling te krijgen en te overnachten van 29 op 30 oktober in de gloednieuwe Tilburgse poptempel 013, die dan ook haar deuren voor het eerst opent. Je kunt hier al kaarten bestellen en wie weet heb jij één van de 25 Golden Tickets!!!

Giel en Frank kwamen nog even voor de microfoon bij Superrradio van Rámon en Timur om hun festivalplannen toe te lichten. Luister dat fragment hieronder terug.

Ster advertentie
Ster advertentie